Single post

Tekst op mokken bedrukken? De voors versus de tegens voor ondernemers

Ben jij een ondernemer en op zoek naar een effectieve manier om jouw marketinguitingen zichtbaar te maken? Zoals door tekst op mokken te bedrukken (met je bedrijfsnaam, logo of een leuke tekst erop)?. Maar is dit wel een slimme keuze? In deze blog zetten wij de voor- en nadelen van het bedrukken van tekst op mokken voor jou op een rijtje.

Voordeel 1: Een mok is praktisch

Een mok is iets wat veel mensen dagelijks gebruiken voor hun kopje koffie of thee. Door jouw bedrijfsnaam of logo op de mok te laten bedrukken, zorg je ervoor dat jouw onderneming dagelijks onder de aandacht komt. Bovendien is het een functioneel item en blijft het daarom vaak lang in gebruik.

Voordeel 2: Een mok is betaalbaar

Het bedrukken van mokken is vaak erg betaalbaar. Hierdoor is het mogelijk om grotere aantallen mokken te laten bedrukken en deze bijvoorbeeld als relatiegeschenk weg te geven. Een goedkope en toch effectieve manier om jouw onderneming onder de aandacht te brengen.

Nadeel 1: Mokken kunnen snel kapot gaan

Mokken zijn kwetsbare voorwerpen die snel kapot kunnen gaan. Wanneer het bedrukte logo of de bedrukte tekst beschadigt, ziet het er niet meer professioneel uit. Daarom is het niet altijd aan te raden om een grote voorraad mokken te bestellen, omdat deze mogelijk na korte tijd al vervangen moeten worden.

Nadeel 2: Jouw bedrukte mok kan in de kast belanden

Hoewel mokken praktisch zijn en vaak in gebruik blijven, bestaat toch de kans dat jouw bedrukte mok ergens in een kast belandt en niet meer wordt gebruikt. Hierdoor bereikt jouw marketinguiting niet het beoogde effect. Het is daarom belangrijk om te overwegen of het bedrukken van mokken wel past bij jouw marketingstrategie.

Samenvattend

Het bedrukken van tekst op mokken kan een slimme optie zijn om jouw onderneming te promoten. Het is een betaalbare en praktische manier om jouw marketinguitingen zichtbaar te maken. Echter is het wel belangrijk om de nadelen in ogenschouw te nemen. Mokken zijn kwetsbare voorwerpen en het bereik van jouw marketinguiting kan lager uitvallen dan gehoopt. Weeg deze voor- en nadelen dus goed af en bepaal of het bedrukken van tekst op mokken wel past bij jouw onderneming en marketingstrategie.

theme by teslathemes